„Taip, kovo mėnesį atvykstu į jūsų šalį. Pernai man ten labai patiko, todėl nematau priežasčių kodėl negalėčiau atvykti ir dar sykį. Juk sakėte, kad lauksite manęs“, – šypsodamasis sako Alexandras, kuris visai neseniai viešėjo Estijoje.

Dainininkas negali pamiršti Vilniaus, po kurį mielai vaikštinėjo praėjusį kartą, ir, kaip pats akcentuoja, itin gražių moterų.

Tačiau kol kas balsingasis atlikėjas neišduoda, ką konkrečiai veiks mūsų šalyje. Vaikinas tik užsimena, kad visus taškus ant „i“ sudės jau kitą savaitę.

Kad A.Rybakas tikrai prieš Velykas viešės Lietuvoje patvirtino atlikėjo atstovas Baltijos šalims, koncertų agentūros „Perfection“ atstovas Ramūnas Dieliautas.

„Taip, Alexandras jau prieš kelis mėnesius domėjosi galimybe atvykti į Lietuvą. Iš pradžių jį domino vos dienos ar kelių viešnagė, vėliau jis išreiškė pageidavimą pabūti čia ilgiau.

Kol kas, Alexandro pageidavimu, negaliu atskleisti daugiau detalių dėl jo atvykimo. Tiesiog užsiminsiu, kad jo laukia keli svarbūs susitikimai. Atlikėjas Lietuvoje greičiausiai viešės mažiausiai 4 dienas“, – sako norvego atstovas ir priduria, kad paskutinės smulkmenos dėl jo kliento kelionės paaiškės per kelias dienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)