Kaip J.M.Jarre'as yra minėjęs viename interviu, miniatiūrinė vaizdo kamera bus įmontuota net į jo akinius, tad žiūrovai koncerto metu ekrane matys tai, ką pats muzikantas mato stovėdamas prie instrumentų scenoje. Naujausias J.M.Jarre rinktinių kūrinių albumas “Essentials and Rarities” pasirodė šių metų gegužės mėnesį, o koncerto Kaune metu publika išgirs visus geriausius J.M.Jarre kūrinius.

Grupė atskrenda į Lietuvą koncerto išvakarėse privačiu lėktuvu iš Kijevo ir apsistos viename Kauno viešbučių, tad tikėtina, kad šeštadienio popietę J.M.Jarre'as galima bus išvysti ir Kauno senamiestyje.

Renginio organizatoriams ypatingi reikalavimai taip pat nekeliami – nieko neįprasto į persirengimo kambarius garsus prancūzų kompozitorius neprašė. Po pasirodymo “Žalgirio” arenoje muzikantai išvyks į Maskvą, kur jų laukia kitas gastrolinio turo koncertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją