Pete Tong yra pripažintas įtakingiausiu didžėjumi pasaulyje ir pagrindiniu madų diktatoriumi elektroninės muzikos industrijoje. Tokį statusą jis pasiekė legendinių „BBC Radio One“ šokių muzikos radijo laidų – „Essential Mix“ ir „Essential Selection“ - dėka.

Renginyje „Dance Summit 2007“ dalyvaus ir kiti garsūs atlikėjai. Pagrindinėje scenoje pasirodys didžėjus ir prodiuseris Dave Spoon, breakbeat ir drum’n’bass salėje - A Sides, susivienijimai „Drumattic Twins“ ir „Break Da Funk“. Soulful house salėje gros Dj Spen, o saulėtoje reggae erdvėje pasirodys Admiral P ir Daniel Lion. „Dance Summit 2007“ video apiforminimu rūpinsis vidžėjai „AlexEtJeremy“.

Dave Spoon, didžėjus ir prodiuseris iš D. Britanijos, savo karjerą pradėjo dar devintajame dešimtmetyje. Jo didžiausias pasiekimas - klubų hitu tapęs kūrinys „At Night“, šiuo metu grįžtantis į radijo stočių topus su Lisa Maffia vokalo pritarimu.

Savo pozicijas muzikos industrijoje Dave Spoon įtvirtino bendradarbiaudamas su kitais žymiais didžėjais - Paul van Dyk, Joey Negro, Mark Knight. Šiuo metu Dave sėkmingai bendradarbiauja ir su Pete Tong. Populiariausi jų bendri darbai - švedų dainininkės Robyn kūrinio „With Every Heartbeat“ ir James Blunt „1973“ remiksai.

Drum’n’bass stovyklos žymiausias - šio muzikos stiliaus veteranas A Sides. Jis per savo karjerą išleido daugiau nei 500 muzikos įrašų. A Sides yra bendradarbiavęs su tokiais drum’n’bass sunkiasvoriais kaip Goldie, LTJ Bukem ir Grooverider.

Breakbeat ritmus laužys įrašų kompanijos „Finger Lickin Records“ duetas „Drumattic Twins“. Šį susivienijimą sudaro D. Britanijos didžėjai ir prodiuseriai Nick Slater ir Kevin Lancaster. Duetas išpopuliarėjo pavadinimu „Shades of Rhythm“, grojęs kartu su vokaliste Rayan Gee. Tarp jų populiariausių kūrinių – „Sweet Sensation“, „Ecstasy“ ir „Sound of Eden“.

Breaks ir drum’n’bass salė taip pat sulauks didžėjų susivienijimo iš Lenkijos „Break Da Funk“. Atlikėjų Spike, Benito ir Ojciec Karol kolektyvas garsus pasirodymais, kurių metu trijulė nepakartojamą skambesį išgauna grodama net keturiais grotuvais.

DJ Spen iš JAV vadovaus „Dance Summit 2007“ soulful house salei. Regio salę judins susivienijimo „Jah Ark Manifest Soundsystem“ dalyviai: iš Zambijos kilęs MC Admiral P ir Daniel Lion su įspūdinga regio muzikos kolekcija. „Jah Ark Manifest Soundsystem“ yra pripažintas vadovaujančiu Norvegijos reggae ir dancehall muzikos kolektyvu.

„Dance Summit 2007“ vaizdais pagrindinėje salėje rūpinsis Amsterdamo vidžėjai „AlexEtJeremy“. Leidinio „DJ MAG“ duomenimis, jie priklauso pasaulio geriausių vidžėjų dešimtukui.

Renginyje taip pat dalyvaus nemažai Baltijos šalių didžėjų: Bogdan Taran, Dave Storm, Aldee, Brain & FEE.NIX-Z, Rise, Apofeoz Sound System, Crystral Sound System, Dj Ai-va.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją