Didžiojoje Britanijoje gimusi Sue Bris, toks tikrasis Coco Star vardas, jau nuo 12 metų kūrė dainas, o jai vos sulaukus 15 metų, jau buvo įrašyta pirmoji Sue daina.

"I Need a Miracle"! Turbūt nėra pasaulyje klubinio gyvenimo gerbėjo, kuris nebūtų girdėjęs šios Coco Star atliekamos ir kultine tapusios dainos.

Netrukus po to vokalistė ir dainų rašytoja Coco Star, kuri Londone jau buvo nominuota "Dance star Awards", sužavėjo grupės iš Vokietijos "Fragma" prodiuserius.

"Toca’s Miracle" užkariavo pasaulį

2000 metais "I Need a Miracle" sujungta su "Fragma" elektroninės muzikos hitu "Toca Me" ir pavadinta "Toca's Miracle", tapo superhitu ir ilgai žengė pirmoje 14 pasaulio valstybių dainų topų vietoje.

Ši Coco Star daina grupėje "Fragma" Didžiosios Britanijos topų viršūnėje karaliavo net tris savaites. Jau per pirmąją savaitę buvo parduota net 150 tūkstančių šios dainos kopijų. 

"Toca's Miracle" nuolat skambėjo MTV, "Top of the Pops", T4, "CD:UK", daugelyje kitų televizijos laidų, kanalų, taip pat elitiniuose pasaulio klubuose. Grupė iš Vokietijos "Fragma" susikūrė 1999-aisiais, po to kai buvęs "Hardfloor" narys Ramon Zenker prisijungė prie Dirk Duderstadt ir Marco Duderstadt tam, kad sukurtų kažką naujo šokių muzikos pasaulyje.

Vėliau hitais tapo ir kiti „Fragma“ kūriniai - "Everytime You Need Me", "You Are Alive". 2003-aisiais pasirodė antras albumas "Embrace", jį pristatė didelio populiarumo sulaukęs singlas "Say That You're Here".

Bendradarbiauja su muzikos didžiaisiais

"Macao Open Air" klube koncertuosianti Coco Star neapsiribojo tik dainavimu grupėje "Fragma".
Vokalistė atlieka ir gospelo, soul, R&B stiliaus muziką, bendradarbiauja su garsiais Craig David, Artful Dodger. Pastarojo albume "It's All About the Stragglers", Coco Star rašyta daina "It Ain't Enough" tapo dar vienu hitu.

2011 metais Coco Star itin sėkmingi: kelis kartus jos remiksuota daina "I Need a Miracle" vėl tapo hitu.

Coco Star nuolat bendrauja su didžiaisiais pasaulio prodiuseriais, aktyviai dirba naktinio pramogų gyvenimo rojuje Ibisoje ir laukiama garsiausiuose pasaulio klubuose – nuo JAV iki Australijos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)