Finalą vainikavo trijų pusfinalių serija, kurioje dalyvavo ir nemažai gerai žinomų šalies atlikėjų.

Nugalėtoją išrinko telefonu balsavę žiūrovai ir tarptautinė komisija. Pergalę pelnė dainininkė Alessandra, kuri atliks kūrinį „Queen Of Kings“. Šia nuostabia žinia kylanti žvaigždė pasidalino ir savo „Instagram“ paskyroje.

„Ačiū tau, „Eurovizija“. Ačiū visiems už meilę ir palaikymą, taip pat už tai, kad klausote „Queen of Kings“. Ačiū kiekvienam, kuris balsavo už mane! Myliu jus. Aš verkiu, šypsausi ir džiaugiuosi vienu metu! Pasimatysime Liverpulyje!“, – džiaugsmo nuslėpti negalėjo Allesandra.

Daina „Queen of Kings“ pasauliui tapo žinoma po to, kai Ukrainos atstovė „Miss Universe“ grožio konkurse žengė podiumu skambant Alesandros dainai.

Atlikėja yra puikiai pažįstama jaunajai kartai. Socialinio tinklo „TikTok“ platformoje Allesandra yra suteikusi leidimą naudoti jos dainą įrašams kurti. Platformoje žymė „queenofkings“ panaudota daugiau nei 72,3 mln. kartų.

Norvegija „Euroviziją“ yra laimėjusi tris kartus. Pastarąjį sykį – 2009-aisiais, kai pergalę iškovojo dainininkas Alexanderis Rybakas.

Norvegijos atstovė gegužės 9-ąją pasirodys pirmajame pusfinalyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją