Dueto “Hurts” branduolį sudaro vokalistas Theo Hutchcraftas (26 m.) ir klavišininkas Adamas Andersonas (28 m.), tačiau jiedu šias gastroles vadina “įspūdingiausiomis grupės karjeroje – scenoje žiūrovai išvys daug dekoracijų, šokėjų ir muzikantų, tai bus tartum „Hurts“ teatras”, - rašoma grupės interneto svetainėje.

Debiutinis ir kol kas vienintelis grupės studijinis albumas “Happiness” buvo išleistas 2010 m. rugsėjo pradžioje, tačiau net 6 singlai sulaukė neįtikėtinos sėkmės - “Wonderful Life”, “Better Than Love”, “Stay”, “Sunday”, “All I Want for Christmas Is New Year's Day”, “Illuminated”, beveik visiems yra sukurti įspūdingi vaizdo klipai. Ypač populiariu tapo singlas “Wonderful Life” - internete jis buvo perklausytas daugiau kaip 11 milijonų kartų, o praėjusią vasarą “Hurts” pasirodė tokiuose festivaliuose kaip Rock Im Park ir Rock Am Ring Vokietijoje, Glastonbury, Oxygen, T In The Park, V Festival Didžiojoje Britanijoje, Sziget Vengrijoje, o taip pat Ukrainoje, Bulgarijoje, Latvijoje, Belgijoje, Šveicarijoje, Suomijoje, Lenkijoje, Švedijoje ir kitose šalyse. Verta paminėti, kad Glastonbury festivalyje, kuriame šiemet apsilankė 135 tūkstančiai žmonių, “Hurts” pasirodymas buvo pripažintas geriausiu ir aplenkė net tokias festivalio žvaigždes kaip U2, Beyonce and Coldplay.

Madingos grupės pageidavimai koncerto organizatoriams tokie pat neįprasti, kaip ir pati grupė: į muzikantų persirengimo kambarį būtina pateikti tuziną baltų rožių, neveikiančią vaizdo kamerą, kambario sienos turi būti papuoštos pasaulinio mąsto supermodelių plakatais. Taip pat reikia pasirūpinti atvirukais su Lietuvos vaizdais, juodos spalvos rankšluosčiais, stipriais alkoholiniais gėrimais ir 150 kg ledukų gėrimams atšaldyti.

“Hurts” koncertą “apšildys” Igoris Kofas su “Lemon Joy” - būtent šią grupę populiarusis duetas ir jo vadybininkai prieš mėnesį pasirinko iš trijų pasiūlytų lietuviškų grupių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją