Renginio nuotraukos dar dabar panašesnės į ekcentriškojo "Nag Nag Nag" klubo Londone
flashback'ą
nei į 2004-uosius Vilniuje. Penki fetišo karnavalai per vienerius metus... O dabar, po tiek laiko, jis atgimsta su tos pačios kompanijos pagalba tik jau kitoje vietoje – „Havana Social Club“.

Pasak organizatorių pranešimo spaudai, vakarėlio idėja gimė tame pačiame „Stereo 45", draugų kompanijai bežiūrint filmą "Liquid sky". Filmas - apie 80-ųjų Niujorką, hedonizmo tamsiąją pusę. Filmas, kurio herojų išorinis grožis lėmė „kitokių" vakarėlių pradžią klube „Stereo 45“ .

„Orgazmatronas" šiemet žada atrodyti taip: visos trys „Havana Social Club" salės bus paaukotos renginiui. Antrasis aukštas, kuriame šiokiadieniais viskas atrodo kaip normaliame restorane, spalio trečiosios naktį taps Minimal.lt didžėjų scena, kuriems pritars muzikantai, o erdvę pagyvins 80-ųjų filmų vaizdai, transcendentinio pasaulio personažai, atgiję robotai, sapnų kaubojai.

Apačioje, vienoje iš salių, savo TOP 10 gros „Stereo 45" šeimos nariai ir draugai: Julyte, Martynas, Rolas, Rokas, Rimas Šapauskas, Jurgis Didžiulis, Naglis, Adomas, Ramojus, Jazzmatazz ir kiti.

Profų salėje vyks visų žvaigždžių karai: „Happyendless dj team“ (Andrius Allien, Benua), „Partyzanai“ (Mantas T, Gvidas, Nostra), „Metal on Metal“ (Manfredas, Kym Wild, Miss America), „Monkey Brothers“ (Sergio, Ruben), „Backdoors“ (Ruben, Pupa) gros vieni su kitais ir vieni prieš kitus.

Svarbiausias dalykas, kurį privalai atsinešti į šį vakarėlį- tikrai ne vizitinių krūvelė, o ir patekti į „Orgazmatroną“ kitos spalvos linzių nepakaks. Turi pulsuoti ekstravagantišku seksualumu per penkiolika metrų. Tai - geriausia proga maivytis, išprotėti ir nusidėti.

Tie, kurie nepasipuoš, gali taip ir likti skaistyklos nežinioje. O išdrįsusieji įkišti nosį pragaran, turės reikalų su visažistais, kurie atėjusiųjų veidus laikinai pavers tamsiosios sielos pusės veidrodžiais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją