„Ši sparnuota frazė man yra žinoma jau seniai. Ir kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad kaip ir kiekviename juoke, taip ir čia yra dalis tiesos“, pusiau juokais, pusiau rimtai teigia dainos autorius.

„Dainą iš karto rašiau kaip duetą, ir labai džiaugiuosi, kad su manimi ją atlikti nepabūgo Raminta Naujanytė-Bjelle. O išsigąsti čia tikrai buvo ko ne pačiu gražiausiu kampu dainoje paliečiama skaudi skyrybų ir ją lydinčių nuoskaudų bei konfliktų tema. Taip pat žinant Ramintos įvaizdį viešojoje erdvėje bijojau net ir užsiminti, ką esu sumanęs vaizdo klipui. Tik dabar supratau, kad taikiau taip vadinamą kojos tarpduryje metodą: mano prašymai, susiję su daina, po to su muzikiniu klipu, ėjo vis toliau, kol išėjo tai, kas išėjo“, sako Gytis.

Ir paaiškina, kad išėjo tai, ką būtų galima įvardinti kaip visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje, rodomo policijos pareigūnų darbą dokumentuojančios laidos epizodu su visais būtinais atributais neadekvačiai besielgiančiais personažais, keiksmais ir dramatišku siužetu.

„Labai džiaugiuosi, kad prie klipo sutiko prisidėti lietuviškosios laidos užkadrinis balsas, aktorius Dainius Svobonas, o filmavimo stilių puikiai atkartojo studijos „Nepilkas Vilkas“ įkūrėja Paulina Stasiūnaitė“, toliau pasakoja muzikantas.

Pasak vieną iš pareigūnų vaidinusio Grupės būgnininko Martyno Nugaro, filmuojant klipą jis suprato, koks yra sunkus pareigūnų darbas, kuriems su panašiomis situacijomis tenka susidurti kasdien. Tai patvirtina ne tik nuovargis po filmavimo, bet ir jau per pirmą valandą patirtas sužeidimas bandydamas atimti peilį iš Bjelles, jis susižalojo ranką.

Rudeniop Gyčio Ambrazevičiaus ir Grupės albumą planuoja išleisti asociacija „Slinktys“, jo atsiradimą iš dalies remia LATGA, AGATA ir Lietuvos kultūros taryba.

Dainos ir vaizdo klipo premjera:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)