„Arba tenka važiuoti ieškoti jų į kaimynines šalis, - pasakojo vienas „City Concert“ vadovų Ramojus Reimeris. – Kurį laiką negalėjome patikėti savo akimis, kai pageidavimų sąraše, tarp įprastų produktų ir gėrimų – natūralaus maisto (vaisių ir medaus), džino, raudono vyno, vietos alaus, „Campari“, šampano, daugybės „Coca-Cola“ ir vandens, išvydome ir konservuotas sardines aliejuje bei pomidorų padaže. Paprastai vartant muzikantų pageidavimų sąrašą pradeda skaudėti galvą, bet šį kartą negalėjome nenusišypsoti“.

Elektroninės muzikos keistuoliais vadinamų islandų pageidavimų sąraše yra ir daugiau neįprastų reikalavimų – „GusGus“ muzikantai prašo aprašymo, kaip nuo koncertinės aikštelės nuvykti iki artimiausios pirties ir baseino, iš vilniečių koncertų organizatorių tikisi gauti pasivaikščiojimams skirtų sostinės takų schemas.

„Galaxy“ klube islandai surengs gyvą grupės pasirodymą – septynių žmonių kolektyvas pristatys naujausią grupės albumą „Forever“.

Koncertui „GusGus“, kaip ir juos apšildantis sostinės didžėjų kolektyvas „Metalo on Metal“ (beje, pirmą kartą surengsiantis gyvą pasirodymą) ruošia specialias vaizdo projekcijas.

Islandai taip pat ypač atsakingai žiūri į savo pasirodymo apšvietimą ir naudos specialų pultą. „Tokio Lietuvoje nėra, tad teks jį atsigabenti iš Latvijos“, - apie pasiruošimo po kelių dienų įvyksiančiam koncertui rūpesčius pasakojo R.Reimeris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją