Naujas duetas W.I startuoja ne tik su daina bet ir vaizdo klipu „Mano Garsuose“, rašoma pranešime spaudai. Klipe pagrindinį vaidmenį atlieka salono “Angel studio” įkūrėja, influencerė Angelė Petručionytė. Klipu siekiama parodyti, koks gražus yra naktinis Vilnius, kaip malonu tamsiu paros metu, kai užsidega tūkstančiai šviesų, tiesiog važinėti gatvėmis klausantis geros muzikos.

Dainos mintis yra laisvė, apie kurią daug kalbama, bet dažną kartą jos pritrūksta, apie tai, kad kiekvienas mes turime būti tuo, kuo norime būti, be jokių etikečių.

„Ši daina yra laisvės jausmas, kuris gali įsupti į šokį gražiausioje miesto erdvėje, karštą vasaros vakarą fontane ar didžiausioje šokių aikštelėje. Tai daina, skirta šokti, džiaugtis, mylėti ir gyventi“, - sako dueto narys ir prodiuseris Viktoras Woop.

Duetas planuoja daug naujų kūrinių bei išskirtinių ir įdomių bendrų darbų su kitais Lietuvos atlikėjais bei muzikantais.

„Mes norime, kad su mūsų muzika žmonės šoktų, linksmintųsi. Tikimės su klausytojais susitikti ne tik skaitmeninėse platformose, bet ir festivaliuose ar kitose šventėse, kurių esame visi be proto išsiilgę”, - sakė vokalistė Ieva Lapinskaitė.

Viktoras Woop - gerai žinomas ir itin charizmatiškas saksofono meistras, kuriuo pasitiki ryškiausi Lietuvos atlikėjai ir grupės. Ilgus metus buvo įvairių grupių sudėtyje, o šiuo laikotarpiu, kai laisvo laiko muzikantams ir atlikėjams yra labai daug, Viktoras nusprendė išbandyti savo jėgas prodiuserio formate.

„Daug metų koncertuoju, begales valandų praleidau su geriausiais muzikos prodiuseriais studijose, stebėjau, klausiausi, mokiausi kaip jie dirba. Ir pradėjau galvoti, kad laikas ir man kažką išbandyti šioje srityje, ir man tai patinka. Su Ieva kuriame muziką tokią, kokia patinka mums, o tai yra didžiausia laisvė“, - mintimis dalinasi Viktoras Woop.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)