Pažymėję, kad dėl sveikatos problemų jis negalėjo atvykti į ceremoniją iš Ibisos, grupės nariai perskaitė keletą jo parašytos kalbos ištraukų, informuoja people.com.

„Daugiau nei prieš ketverius metus man buvo diagnozuotas metastazavęs ketvirtos stadijos prostatos vėžys. Daugelis šeimų susiduria su palaipsniui stiprėjančiais šios ligos padariniais. Manoji, žinoma, ne išimtis. Jaučiuosi labai pagerbtas ir dėkoju savo grupės nariams ir nuostabiems gerbėjams, – savo kalboje parašė A. Tayloras. – Nepaprastai apgailestauju, kad negalėjau atvykti. Be jokios abejonės, labai norėjau dalyvauti, netgi nusipirkau naują gitarą! Be galo didžiuojuosi savo grupės nariais, kurie man yra kaip broliai. Stebiuosi jų ištverme ir džiaugiuosi priimdamas šį apdovanojimą. Neretai pagalvodavau, kad šios dienos taip ir nesulauksiu, bet ji pagaliau išaušo.“

Po ceremonijos A. Tayloras visą kalbą paskelbė oficialioje „Duran Duran“ interneto svetainėje.

„Turiu puikių gydytojų, kurių pagalba leido toliau mėgautis gyvenimu, – parašė jis. – Nors mano liga kol kas nekelia pavojaus gyvybei, jos išgydyti nepavyks.“

„Pastaruoju metu man labai padėjo tam tikri įmantrūs gydymo metodai, bet maždaug prieš savaitę mano būklė pablogėjo, ir, nepaisant didžiulių mano komandos pastangų, turėjau pripažinti, kad kelionė į Kaliforniją būtų pernelyg didelis iššūkis mano fizinei ir psichinei sveikatai“, – tęsė gitaristas.

„Kita vertus, mano problemos neturėtų užgožti to, ką ši grupė (su manimi ar be manęs) pasiekė ir išsaugojo 44-erius gyvavimo metus. Mėgavomės privilegijuotųjų gyvenimu, buvome šiek tiek išdykę, truputį pasipūtę, bet šiaip elgėmės gerai. Bet, kaip jau ne kartą sakiau, kai jauti tą bendrą, instinktyvią kūrybiškumo dvasią, sumaišytą su ambicingumu, ir turi šaunių gerbėjų armiją, argi gali kas nepasisekti?“ – pridūrė A. Tayloras.


„Duran Duran“ 1978 m. įkūrė vokalistas ir bosistas Stephenas Duffy, klavišininkas Nickas Rhodes’as ir bosistas Johnas Tayloras.

Įtraukimo į Rokenrolo šlovės muziejų ceremonijos metu taip pat buvo pagerbti tokie atlikėjai kaip Dolly Parton, Lionelis Richie, Patas Benataras, Eminemas, „Eurythmics“ ir Carly Simon.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją