„Daina tarsi pasakoja dviejų įsimylėjusių porų istoriją, o ji – apie gražią meilę, aistrą, jausmą, kai įsimylėjusieji negali nei akimirkos būti atskirai“, - pranešime spaudai pasakoja dainos muzikos autorius Arvydas Martinėnas-Vudis.

„Meilė – pats tyriausias ir tikriausias jausmas, kurią linkiu visiems patirti, o patyrus – išsaugoti kuo ilgiau“, - linki kitas ilgametis grupės narys Algirdas Grūdinskis-Grūdas.

Jam antrina ir grupės merginos.

„Pati daina apie tas pirmąsias emocijas, kai aplinkui niekas neegzistuoja – tik tas vienintelis žmogus“, - įsitikinusios Jovita ir Rūta.

Atlikėjos džiaugiasi, kad teksto autoriui Pauliui Stalioniui puikiai pavyko perteikti įsimylėjimo būseną, kuria alsuoja visas kūrinys.

„Tikime, kad iš dešimties suplanuotų mūsų koncertų po Lietuvą turo, skambant šiai dainai, visi šoks ir dainuos. Ji gimė su laimės ir džiaugsmo genu, kuris stipresnis už blogą orą ar slogią nuotaiką“, - įsitikinęs Vudis.

Ir nors tarpušvenčiu grupės „DAR“ pasirodymų grafikas itin intensyvus, bet komanda atsakingai ruošiasi iš anksto suplanuotiems dešimtmečio turo koncertams, kuriuose nestigs ne tik uždegančių ir jau pamiltų dainų, bet ir garso bei šviesų efektų, dovanosiančių pačias geriausias emocijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją