Pozityviai nuteikiančią dainą Donatas parašė galvodamas apie ateities planus: „Mano galvoje nuolat sukasi natos, naujos melodijos, nauji tekstai. Tiesa, kartais mintims reikia pailsėti ir nuo viso to, todėl žmona suplanavo atostogas. Kelioms savaitėms išvykstame į Malaiziją. Neneigsiu, praeiti metai buvo labai įtempti. Daug veiklos, daug siekių, daug užmojų. Supratau, kad tokiu tempu lėkdamas per gyvenimą galiu nespėti pamatyti savo augančios dukros, kartais net nespėju pažiūrėti šiandien lauke sninga ar lyja? Tad naujais metais nusprendžiau daugiau laiko skirti ir sau ir šeimai ir nebebandysiu suspėti viską padaryti „DABAR“. Kažkaip iš visų šių minčių ir gimė daina „Ar spėsiu?“.

„Linkiu kiekvienam Jūsų susimąstyti, susidėlioti gyvenimo prioritetus ir visa ką dar norite gyvenime nuveikti, ką pamatyti, kiek daug pasiekti. Viena iš mano svajonių buvo aplankyti Malaiziją. Na štai, svajonės pildosi. Galėsiu užsidėti pliusiuką savo siekiamybių sąraše. To paties linkiu ir Jums“ – kalbėjo D.Čižauskas pranešime spaudai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)