„Jei pastebėjote, jau seniai nedalyvauju jokioje grupės veikloje. Manęs nėra nei klipuose, nei mano balsas skamba dainose. Manęs niekur nėra“, – sakė M. Berenis.

Buvęs „žasas“ patikino – išsiskyrimas bičiuliais, su kuriais kartu dainavo du dešimtmečius, buvo harmoningas, be jokių skaudulių.

„Netrukus sueis metai, kai nedalyvauju nei koncertuose, nei kūrybinėje veikloje. Truputėlį pavargau būti skandalistu. Tai prasidėjo ne prieš mėnesį, ne prieš du ir net ne prieš metus, o kur kas seniau. Pradžioje su chebra sutarėme, kad tiesiog paatostogausiu. Kurį laiką buvau išvykęs iš Lietuvos, vasarą praleidau Balkanuose. Bet po atostogų supratau, jog jaučiuosi geriau be veiklos grupėje.

Smagu, kad mūsų išsiskyrimas buvo draugiškas. Jis nebuvo lydimas jokių nesutarimų, nes iki šiol puikiausiai bendraujame su grupės nariais“, – sakė M. Berenis.

Grupė "ŽAS"

DELFI pasiteiravus, kaip vertina naujausią buvusių kolegų dainą „Barakudos“ bei fanų sukurtą vaizdo klipą, kuriame – daugybė pramogų pasaulio moterų, M. Berenis teigė iš to smagiai pakrizenęs.

„Žinojau, kad „žasai“ ruošia naują dainą, bet klipą pamačiau tik šiandien. Man pačiam tai buvo netikėta. Kol kas nežinau, ką komentuoti – mano pirma reakcija buvo krizenimas“, – sakė garsus vyras.

Tiesa, dėl to, kad vaizdo klipe juokiamasi iš žinomų Lietuvos damų, tarp kurių – Asta Valentaitė, Vita Jakutienė, Genutė Žalienė, M. Berenis nė kiek nesuglumo.

„Jei atvirai, aš ne tik, kad nežinau tų moterų pagal išvaizdą, man net jų pavardės nieko nesako. Todėl negaliu vertinti klipo aktualumo. Man tai tiesiog gražių mergaičių nuotraukos.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)