„Daina „Baby Be My Spiderman“ – apie visus, žinančius geriausiai. Apie nenorą pripažinti silpnybės ar klaidos ir reikiamybę skęsti didaktikos liūne, kad tik niekas nepamirštų, kas buvo teisus. Tai daina apie tiesos ieškotojus amžinos neteisybės prarajoje ir savęs pasmerkimą nuolatinei kovai su savo šešėliu. O juk visi žino, kad šešėlis tai netikras“, – naują kūrinį pristato grupės „Timid Kooky“ nariai.

Nuo šiandien visose muzikos klausymo platformose skambantis „Baby Be My Spiderman“ – pirmasis singlas iš būsimo grupės minialbumo tuo pačiu pavadinimu. Balandžio 20 dieną pristatomą minialbumą „Timid Kooky“ išleidžia su Didžiosios Britanijos muzikos kompanijos „The state51 Conspiracy“ pagalba. Albumo leidybą dalinai finansuoja asociacija AGATA ir Lietuvos kultūros taryba.

Šventinė diena šio singlo leidybai pasirinkta neatsitiktinai. Vasario 16 dieną prieš ketverius metus įvyko pirmasis grupės „Timid Kooky“ koncertas, o prieš trejus – išleistas pirmas grupės singlas iš debiutinio albumo „Tanzen“.

Būsimame minialbume „Baby Be My Spiderman“ grupės nariai analizuoja vidinio išsilaisvinimo ir meilės sau temas. Jokiais rėmais nevaržomos roko muzikos stiprybės kupini albumo kūriniai taip pat pasakoja apie vidinę jėgą, kurią transliuoja ir naujo singlo viršelis – pagrindiniu jo herojumi tapo absoliutus Europos kultūrizmo čempionas Justas Poliakus.

Iki balandžio 20 dienos, kuomet bus išleistas „Timid Kooky“ minialbumas trijulė pasidalins dar dviem kūriniais, o šiandien kviečia išgirsti naujausią minialbumo dainą „Baby Be My Spiderman“ bei praėjusį mėnesį pristatytą „Pats Sau“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)