„Daina „Liar“ buvo parašyta labai šaltą žiemos naktį, negalint užmigt iš pykčio, kaip tiršta aplink mus visokio plauko melagysčių – tiek labai skaudaus ir artimo, tiek ir visai nepažįstamus žmones žeidžiančio melo“, – pasakoja vis dar truputį pikta grupės gitaristė Maria Rosa.

Naujo singlo gimimą grupė nusprendė paminėti neįprastai – iš visus metus rinktų melagių kelnių sukurti didelį laužą, o laužo pelenus vėliau panaudoti dar nenukirstiems Vilniaus parkų medžiams tręšti. Taip grupė perduoda žinutę visiems pasaulio melagiams: „Mieli melagiai, baikit meluot.“

„Kelnes rinkom metus, nuo tada, kai daina buvo parašyta. Turim šešiasdešimt septynis vienetus, bet esam įsitikinę, kad tikrieji melagiai – vis dar su kelnėm vaikšto tuščiomis gatvėmis. Kaip švęsim? Išvažiuosim į gamtą, klausysim naujos dainos ir dideliam lauže kūrensim visų apsimelavusių kelnes. Neišsigąskit – laužavietę su Vilniaus savivaldybe suderinom, išlaikysim ir madingą trijų metrų atstumą, o pelenais vėliau pamaitinsim sostinės medžius“, – dainos „krikšto“ planą pasakoja Maria Rosa.

Naujomis dainomis, po vieną, grupė žada dalintis iki pat albumo pasirodymo birželio pradžioje. „Liar“ yra išleidžiama su Didžiosios Britanijos muzikos kompanijos „The state51 Conspiracy” pagalba, o už pagalbą įrašinėjant bei leidžiant albumą muzikantės dėkingos asociacijai „Agata“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)