Naujausios grupės dainos autoriai – vieni ryškiausių Lietuvos kūrėjų Vytautas Bikus ir Paulius Vaicekauskas, rašoma pranešime spaudai. Merginos atvirauja, kad beieškant naujo skambesio ir idėjų savo muzikiniame kelyje smagu sutikti talentingus kūrėjus, su kuriais sujungus jėgas rezultatas stebina net pačias.

„Jeigu tai būtų ne mūsų daina, sakytume, kad kūrinys turi daug potencialo tapti hitu. Ko gero, ši daina potencialo turi daugiausiai iš visų, kurias esame išleidusios. Ir ne tik dėl to, kad tiesiog gerai, moderniai skamba, bet ji gali nuveikti ir didelį darbą – padrąsinti ir sutaikyti daugelį žmonių – nusiųskite ją savo mylimajam, su kuriuo jau kelias dienas ar savaites susibarę nešnekėjote, savo vaikystės draugei, kurios nematėte daug metų, – ši daina turi labai aiškią žinutę”, – kalbėjo Giedrė.

Pasakodamos apie dainos prasmę merginos atskleidžia, kad šis kūrinys lyg įkvėpimas ir priminimas visiems daug ir nuoširdžiai kalbėtis.

„Neabejoju, kad šioje dainoje daug kas pamatys ir sau gerai pažįstamų gyvenimiškų situacijų, kai griuvo santykiai su mylimu žmogumi, nes trūko to vienintelio atviro ir nuoširdaus pokalbio. Ir kaip tyliai laukėme tų kelių frazių – „mum reik susitikt, nemanai? prisėst pakalbėt – atvirai“. Mes visą gyvenimą mokomės kalbėti, išgirsti kitą, nors dažnai net nemokame išgirsti savęs, savo norų, svajonių. Ši daina apie drąsą pakviesti atviram pokalbiui, nors kartais žodžiai ir stringa gerklėje“, – atviravo Akvilė.

Pasak Monikos, apie kūrinio vaizdo klipo idėją atlikėjos daug nesvarstė: „Šį kartą mes tiesiog turėjome ką pasakyti, ir tai, manau, padarėme gana taikliai. Savimi pasitikinčių, drąsių moterų įvaizdį padėjo sukurti ir įspūdingi dizaino namų „Feals“ drabužiai. Pati daina yra įkvepianti, ritminga, tai nėra liūdnas ar skausmingas kūrinys. Mūsų herojė – nors jautri ir mylinti, bet ne išdidžiai tylinti ir išeinanti, o drąsiai sakanti ir kovojanti už tai, ko nori“.

Prie vaizdo klipo darbavosi audiovizualinių menų dirbtuvė „Gruvi Media“ bei Vilmantas Grubys, su kuriuo grupė „Queens of Roses“ bendradarbiauja jau ne pirmą kartą. „Vilmantas turi išskirtinį estetikos pojūtį ir puikų skonį, dėl to leidome jam ir šįkart eksperimentuoti ir laisvai priimti visus su klipu susijusius sprendimus. Pamačiusios klipą neturėjome pastabų – rezultatas pranoko mūsų lūkesčius“, – komandos darbu džiaugėsi Akvilė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją