„Tai pirmasis kūrinys mūsų istorijoje, kurį Youtube kanale pristatysime su karaokės versija - galimybe dainuoti patiems gerbėjams. Iki koncertų turo, kurį pradėsime Alytuje, liko vos mėnuo. Norime, kad publika galėtų kartu dainuoti ne tik jau žinomus hitus, bet ir šią naują dainą“, - sako „Pikaso“ vaikinai.

Jų teigimu, gerbėjams suteikiama dviguba galimybė: išmokti greičiau ir lengviau naujojo kūrinio žodžius bei pritaikyti juos gyvenime: „Niekam ne paslaptis, kad pandeminis laikotarpis buvo kupinas skyrybų. Priežastys kiekvienoje poroje – individualios, socialinės izoliacijos fone žmonės neretai susidurdavo su bendravimo, savitarpio supratimo stoka. Gyventi, būti, dalintis rūpesčiais neužtenka, apie savo jausmus, potyrius, pageidavimus būtina kalbėtis. Ir apie pačius intymiausius dalykus – taip pat.“

Grupės „Pikaso“ nariai pripažįsta, kad jiems, kaip vyrams, kartais taip pat pristinga teisingų žodžių pojūčiams išreikšti, rašoma pranešime spaudai.

„Nauja daina „Per mažai nakties“ gali padėti tiems, kurie įsitikinę, esą nemoka gražiai arba daug kalbėti. Kartais meilei reikia tylos, kartais – įrodymų darbais, bet niekas dar neatšaukė esminės taisyklės „Kalbančios širdys“, - sako grupės nariai.

Žemėje tarp visų gyvųjų turime unikalią galimybę išreikšti mintis ir emocijas žodžiais. Nuoširdžių pokalbių apie jausmus ir potyrius reikia visiems, nepriklausomai nuo amžiaus ir lyties, - sako „Pikaso“ nariai ir kviečia mėgautis gera muzika ir puikiais šou. - Iki pasimatymo kovo 17 d. Alytuje, kovo 18 d. – Marijampolėje, kovo 19 d. – Kaune, kovo 20 d. – Klaipėdoje, kovo 24 d. – Šiauliuose, kovo 25 d. – Šakiuose, kovo 26 d. – Panevėžyje, balandžio 2 d. – Kėdainiuose.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją