„Jau kurį laiką Ukrainoje vyksta siaubingas karas, kasdien miršta žmonės, nesugrįžtamai sugriaunami žmonių likimai. Visi turime padėti tuo kuo galime. Neužtenka vien finansinės paramos, ypatingai reikia paremti morališkai. Kasdien matant baisius vaizdus iš karo Ukrainoje, galvoje susidėliojo daina, kurios kūrybinis procesas užtruko gana ilgai – niekur neskubėjau, dainą norėjau visiškai „išjausti“, į kiekvieną akordą, natas, sudėti visą Ukrainos žmonių skausmą. Kūriniui atidaviau visas susikaupusias emocijas ir visą save. Pati daina yra apie skausmą, meilę, išsiskyrimą, ilgesį, laukimą, sužalotus žmonių gyvenimus, apie vienintelę meilę, kurią vykstant karui nesugrįžtamai praranda tūkstančiai žmonių“, – sako atlikėjas.

Įrašyti dainą padėjo Lietuvoje gerai žinomas gitaristas Mr. Jumbo, rašoma spaudos pranešime.

„Ilgai galvojau, kas galėtų padėti su kūrinio įrašymu. Reikėjo gitaristo, kuris mokėtų ne tik ypatingai gerai groti techniškai, bet sugebėtų dinamiškai perteikti visą emociją. Mr. Jumbo tam puikiai tiko“, – sako kūrėjas.

„Įrašinėjant dainą ir montuojant video klipą, ne vieną kartą teko nubraukti ašaras, o galutinis variantas iš tikrųjų sukrėtė. Visa tai yra tikra“, – apie jautrų kūrybinį procesą kalba Vilius.

Dainą „Vienintelė meilė“ galite išgirsti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją