„Viskas prasidėjo nuo to, kad pati pradėjau naują gyvenimo etapą. Pradėjau viską nuo pradžių. Kadangi grupė buvo mano ir buvusio mano draugo Aleksandro bendras projektas, o mūsų keliai išsiskyrė ir nei gyvenime, nei versle mūsų nebesieja jokie bendri dalykai, tai nusprendžiau pakeisti ir grupės pavadinimą. Per keletą metų visiškai pasikeitė ir grupės sudėtis“, - DELFI pasakojo K. Ivanova.

Grupę „Kristal“ sudaro penkios merginos: Kristina Ivanova, Ingrida Kazlauskaitė, Julija Jegorova, Laura Navikaitė ir Donata Ramanauskaitė.

Tiesa, visų jų žiūrovai nuolat kartu nemato – renginiuose pasirodo tos, kurios tądien gali koncertuoti, tad ir penktadienio paramos koncerte „Už vaikystę“ ant scenos buvo galima išvysti tris grupės nares.

K. Ivanova naujo grupės įvaizdžio kūrimo griebėsi rimtai nusiteikusi. Atlikėja ėmė bendradarbiauti ir su belgų dizaineriu Niku Baeyensu. „Jis sukūrė mums logotipą, labai džiaugiuosi šiuo bendradarbiavimu.

„Kristal“ logotipas simbolizuoja kvepalų buteliuką, kuris skleidžia gerą energiją, muziką ir begalinę meilę. Tai mūsų bendras kūrinys: aš jam apibūdinau grupę ir idėją, o jis nupiešė. Neturėjau jokių priekaištų“, - dizainerio darbu džiaugėsi grupės lyderė.

Tuo tarpu pats N. Baeyensas teigė, kad dirbti su K. Ivanova buvo įkvepianti patirtis. „Jos energija nepaprasta! Ji atvira, protinga ir žino, ko nori. Mums patinka daugybė tų pačių dalykų ir visas kūrybos procesas vystėsi labai natūraliai.“

Penktadienio vakarą vykusio paramos koncerto, kuriame dalyvavo ir grupės „Kristal“ merginos, akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)