Praėję metai ant įvairių Lietuvos scenų, garso įrašų studijose ir vaizdo klipo filmavimo aikštelėje grupei buvo sėkmingi. Tai pirmas sezonas, kai ansamblis gastroliavo su dvejomis programomis iš karto – žiūrovams vis dar smalsu pamatyti iškilių asmenybių gyvenimo istorijomis paremtą, tiesiogine to žodžio prasme jau daugiau nei šimtą kartų rodytą spektaklį-koncertą „Lietuvos moterys“, bet nemažiau rūpi ir naujas, kiek kitos krypties, daugiau pačių grupės merginų autentiškumo atskleidžiantis pasirodymas „Mimozos ir sirenos“. Koncertų geografija apžergė visą Lietuvą – pilnos salės žiūrovų rinkosi nuo Šeduvos iki Anykščių, nuo Šilutės iki Vilniaus.

„Šiemet kaip niekad stebino pilnos žiūrovų salės. Gerų įspūdžių paliko pasirodymai regionuose, buvo tokių miestų ir miestelių, kur mus pamatė pirmą kartą, su tais žmonėmis užsimezgė naujas ryšys, tikimės, kad jis tęsis ilgai. Bet nemažiau smagu susitikti ir su ištikimais gerbėjais, ypač įsiminė koncertas Vilniaus knygų mugės Muzikos salėje, kur po pasirodymo turėjome daugiau nei įprasta laiko laisvai pabendrauti su savo klausytojais“, – sako grupės narė Rugilė Latvėnaitė.

Kam nepavyko pamatyti gyvai, tam visada pagalbos ranką tiesia internetas. Šiemet grupė „Graži ir ta galinga“ pristatė naują vaizdo klipą dainai „Man niekada nebus gana“ iš programos „Mimozos ir sirenos“. Režisierės Jorūnės Greičiūtės kurtas, į močiutės namus nukeliantis vaizdo klipas nelaiko žiūrovų kvailais ir siūlo netikėtą garso ir vaizdo kelionę, kurioje papildomos prasmės ir potekstės slepiasi kiekviename klipo kadre. Trumpai pasidžiaugus sėkmingo darbo vaisiais, „Mimozų ir sirenų“ programos dainų laukia dar vienas svarbus etapas.

„Šiuo metu tęsiame pradėtus spektaklio-koncerto „Mimozos ir sirenos“ dainų albumo įrašus. Muzikines partijas dainoms įrašinėjame drauge su profesionaliais muzikantais, kad naują sezoną pasitiktume ne tik su koncertų pilnu tvarkaraščiu, bet ir antruoju grupės autoriniu albumu“, – sako grupės „Graži ir ta galinga“ narė Asta Zacharovaitė.

Nors oficialus intensyvių pasirodymų sezonas baigiasi, vasarą grupės neištiks visiškas koncertinis štilis: rugpjūčio mėnesį numatyti pasirodymai lauko erdvėse Kaune, Palangoje, Vilniuje. Naujausią informaciją apie grupės veiklą sekite Facebook paskyroje: https://www.facebook.com/GraziIrTaGalinga

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją