1994 metų lapkritį jis, kartu su broliu Robertu, lietuviškos muzikos gerbėjams pristatė savo pirmąjį albumą „Jei pavargai“. Kasetėje buvo įrašyta dvylika dainų, bet didžiausios sėkmės iškart sulaukė būtent „Aš tavęs taip ilgai nemačiau“.

Kelis populiarumo dešimtmečius skaičiuojančios dainos aranžuotė buvo atnaujinta 2000–aisiais.

„Norėjosi greičiau skambančios, šokiams tinkamos versijos. Regis, sumanymas pavyko“, - pranešime spaudai rezultatu džiaugėsi pašnekovas.

Šįkart populiarus kūrinys įgavo ir vizualų pavidalą – vaido klipą jam susuko „herco“ Roberto Jucevičiaus sūnus Benas. Jame, be pramoginių šokių šokėjų poros, įamžinti ir abu broliai.

„Pradžioje grupėje buvome tik mes su Robertu. Tai klipe tarsi priminta mūsų istorija“, - sakė atlikėjas.

P. Jucevičius su šypsena sakė, jog daina šiuo metu tampa aktuali iš naujo.

„Aš tavęs taip ilgiau nemačiau“ – ši frazė lyg karantino sinonimas. Iš tiesų, pastarieji metai buvo sunkūs visiems. Ne tik finansiškai, bet ir emociškai. Žmonės tikrai ilgisi vieni kitų, stokoja bendravimo, savirealizacijos“, - sakė P. Jucevičius.

Nors pandemija sujaukė daugelį planų, o iš šou verslo pavogė Kalėdas, Jucevičiams veiklos nestinga. Darbai garso įrašų studijoje bei anksčiau kiek apleisti buities rūpesčiai, anot jų, turiningai užpildo laisvo laiko spragas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)