„Soulbox“, „Gorky“, „Time out“, „ŠMC kavinė“, „Pub‘as Artistai“, „Misterija“, „Posh“ – tai GREEN NIGHT naujokai, prie projekto pirmą kartą prisijungiantys šiemet.

"Gražiais bei linksmai nusiteikusiais žmonėmis užpildytas miestas, sausakimšos gatvės bei šurmulys mus be galo žavi, o "ŠMC kavinę" bei joje tą naktį pasirodysiančius muzikos atlikėjus galima vadinti entuziastais, todėl labai norėjome prisijungti prie GREEN NIGHT. Tuo pačiu išreiškiame save bei savo palaikymą  mieste vykstantiems renginiams ir atliekame švietėjišką misiją – supažindiname žmones su klubine kultūra, naktiniu miesto veidu",- mintimis dalinasi didžėjus, "ŠMC kavinės" renginio GREEN NIGHT organizatorius Laimonas Jonušas.

Savo įsiliejimu į GREEN NIGHT džiaugiasi ir „Time out“ vadovas Dainius Okunevas: “GREEN NIGHT reiškinio idėja – graži, norisi ja dalintis, su ja supažindinti vilniečius bei miesto svečius. Kaip galima neprisidėti prie unikalios idėjos įgyvendinimo?“

Šiemet prie GREEN NIGHT prisijungiantys naktiniai klubai nenorėdami savo muzikine programa atsilikti nuo projekto veteranų, aktyviai ruošia paskutinio rugsėjo penktadienio programas, kviesdami atlikėjus ne tik iš Lietuvos.

Baras „Gorky“ klubinėtojus vilios skambaus pavadinimo įvykiu „Club Tropicana“. Šis pavadinimas ne šiaip sau – atmosferą kaitins iš Brazilijos specialiai dėl GREEN NIGHT pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis prodiuseris ir didžėjus – DJ Chernobyl. Stovėdamas už pulto jis daro stebuklus – maišo house, techno ir tech-house muzikos stilius, suteikdamas jiems tango muzikos prieskonių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją