Tai bus įdomus vakarėlis, kuriame susitiks 3 muzikiniai kraštutinumai, trys skirtingos kultūros bei skirtinga muzika. „Trigubo B“ centre - sužvėrėję išprotėjusių renginių smogikai „Baltic Balkan“, nusiaubę ne vieną Lietuvos klubą, pagaliau pirmą kartą prispaus ir „Gravity". Balkanų kraują varančių Lenco, Marulio ir ištikimo jų šuns Pickos šutvė už didžėjų pulto daro tai, ko nedarė dar niekas. Ir, turbūt, niekada nedarys.

Dailūs vaikinai, brazilų ir portugalų kalba, hipnotizuojanti Capoeira - tai „Baile Funk“. Jų galvai ilgamečiam „Boogaloo“ šefui Tomui Boo, žinoma, nenusileis ir komandos „Mondayjazz“ torpeda Quazar bei „Despotin Fam“ herojus Viper. Bet tai dar ne viskas. Už pulto ropšis kiečiausiu didžėjumi save laikantis DJ Bonanu, kuris atskleis, kas yra tas Bolivudas.

Auksinių marškinių spindesys ir ūsų smailumas turėtų priblokšti ne vieną aplink jį besiraivančią „kiaunę“. Ar atlaikys klubo prožektoriai auskarų bambose spindesį paaiškės jau šį penktadienį. „Baile“, „Balkan“ ir „Boollywood“ gaujų susitikimas klube „Gravity“ padės taškus ant žodžių „kurie kiečiausi?".

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją