„Didžiausias ir linksmiausias komplimentas, kokį esu gavęs, buvo MTV stabo Trevor Nelsono pasakyti žodžiai po vieno iš MTV renginių Britanijoje - "Biče, tu tikras, nes susukai galvą net mano čichua-chua šuniukui!“, - springdamas juokais MTV pasakojo DJ Scottie B.

Senas radijo stočių vilkas, Scottie B, dirbo įvairiose radijo stotyse, o dabar kiekvieną antradienį sveikinasi su savo gerbėjais internetinėje radijo stotyje „Phatbeats.net“ kur turi autorinę laidą. Be to, DJ Scottie B yra prisiekęs MTV kanalo gerbėjas, rašoma pranešime spaudai.

„Kažkada pats išsižiojęs neatplėšdavau akių nuo MTV, o dabar nuolat groju jų rengiamuose vakarėliuose visame pasaulyje. Tai žiauriai malonu. Malonu, kad būtent MTV įvertino mano meilę muzikai, kuria degu jau daug metų“ - pasakojo svečias.

Scottie B karjeroje yra daugybė Europos naktinių klubų, kuriuose atlikėjas jau dešimt metų savo unikaliu miksavimo stiliumi džiugina gerbėjus ir R‘n‘B bei urban muzikos stiliaus mėgėjus. Intelektualusis atlikėjas, Kingstono universitete krimtęs audio ir muzikos technologijos studijas, jau šį šeštadienį sveikinsis su klubo „Gravity“ lankytojais ir dovanos nepamirštamas akimirkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją