Trečiadienio popietę V. Baumila savo feisbuko paskyroje paviešino gruodžio 25-ąją Kaune vyksiančio koncerto skelbimą, tačiau nė žodeliu neužsiminė, kad tai – vienintelis jo turo koncertas.

Atlikėjas neskuba pakeisti ir savo profilio nuotraukos, kurioje vis dar įrašytos visų penkių koncertų datos, tačiau bilietų į koncertus jau nebepavyks įsigyti. Bilietų platintojo puslapyje pranešama, kad bilietus galima grąžinti, koncertų aprašymas pašalintas. Pranešama, kad koncertai – atšaukiami.

Žinia netikėta ir atlikėjui, ne tik gerbėjams

„Turą organizavo vienas iš organizatorių, ne mes patys. Jis tiesiog mane informavo, kad dėl prastų pardavimų jis atšaukia tuos keturis koncertus“, – DELFI kalbėjo Romas Michailovskis, Vaido Baumilos vadybininkas.

Anot Romo, Vaidas su visa komanda šiems turo koncertams ruošėsi jau nuo sausio, tad ši naujiena tikrai nenudžiugino. „Tikrai nemaloni žinia. Nors taip, prisiimu atsakomobę ir aš pats. Matyt, šokome aukščiau bambos“, – nelinksmai kalbėjo V. Baumilos vadybininkas.

A. Michailovskis pasakojo, kad renginio organizatorius turėjo rūpintis viena turo dalimi, jie – visu kūrybiniu procesu. Ir nos pars Romas domėjosi, kaip sekasi parduoti bilietus, tokios baigties vis dėlto nesitikėjo.

Turo rengėjai intrigavo išskirtine programa

Buvo skelbiama, kad vienas geidžiamiausių Lietuvos dainininkų savo šou pagardins unikaliomis vizualizacijomis. Pusantros valandos įspūdingo vaizdo, gyvo garso ir šviesų šou žadėjo būti nepamirštamas.

Tokiu viliojančiu tekstu rengėjai kvietė klausytojus pirkti bilietus į Vaido šou: „Išsiilgtas ir pasiruošęs nustebinti – toks į sceną vėl žengs vienas geidžiamiausių Lietuvos dainininkų Vaidas Baumila. Kurį laiką tik miuzikluose matytas atlikėjas ruošia įspūdingą sugrįžimo programą, su kuria dar šių metų pabaigoje pasirodys didžiosiose šalies scenose.

„Cinema Live“ koncertų turo metu žiūrovai pirmą kartą Lietuvoje išvys išskirtinį šou žanrą. Garsas, vaizdas ir šviesos scenoje susijungs į vientisą potyrį. Kiekvienai dainai sukurta unikali vaizdo ir vizualizacijų sintezė, rodoma ypač dideliame ekrane koncerto dalyviams suteiks dar daugiau emocijų.

Dar daugiau staigmenų jiems paruošęs koncerto režisierius Vytautas Rumšas įsitikinęs, kad kiekvienas žiūrovas pasijus lyg tuo pačiu metu būtų ir gyvo garso koncerte, ir kino teatro salėje. Gyvai ekrane projektuojami vaizdai leis jiems ir patiems tapti šio iš daugelio trumpų istorijų sudaryto gyvo kino filmo dalyviais.

Koncertų metu žiūrovų lauks pusantros valandos įspūdingo vaizdo, gyvo garso ir šviesų šou. Klausytojai išgirs ne tik jau gerai pažįstamus Vaido hitus „Ant mašinos stogo“, „Myliu“, „This Time“, „Kai ši muzika skamba“, „Free Love“, bet ir naujausius jo kūrinius iš būsimo naujo albumo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)