Praėjusiais metais festivalis sulaukė didelio populiarumo, tačiau šiais metais žadama dar daugiau įsimintinų akimirkų, pramogų ir šėlsmo. Organizatoriai tikina, jog šių metų festivalyje apgalvotos geresnės pramogų iš poilsio zonos.

Arčiau pramogų ir muzikos

Festivalio teritorija ir zonos, palyginus su praėjusiais metais, suskirstytos kitaip. Palapinių miestelis bus įrengtas arčiau aktyviosios zonos, šalia malūno, todėl pramogos ir koncertai masinės „Granatų“ stovyklos gyventojams bus pasiekiamos greičiau ir lengviau. O kad nereikėtų savo sunkios mantos neštis patiems, nuo automobilių stovėjimo aikštelės iki palapinių miestelio nuolat kursuos nemokamas autobusas. Taupom kojas šokiam!

Pritaikyta scenų veikla

Šįkart kiekvienas atvykęs į festivalį galės išgirsti ir gyvai pamatyti visas grupes ir atlikėjus. Atlikėjų pasirodymų laikai nesidubliuos. Po pagrindinių žvaigždžių pasirodymų mažoji scena vėl pradės savo veiklą iki paryčių. Dar viena naujovė – moderni uždara, ilgiausiai veiksianti, DJ scena. Palapinės tipo erdvė virs elektroniniais muzikos ritmais ir šviesiomis pulsuojančia šokių aikštele.

Penktadienio linksmybės

Šiandien festivalio lankytojus linksmino nemažai lietuvių atlikėjų. Pasirodė „Saulės kliošas“, „G&G Sindikatas“, „Biplan“, Tomas Boo ir kiti. Publiką kaitino ir svečiai iš užsienio. Laukiamiausias vakaro pasirodymas - „Bastille“. Svečiai iš Didžiosios Britanijos surinkusius ant scenos pasitiko jau po vidurnakčio. Kam dar pramogų buvo maža, galėjo iki paryčių šokti DJ palapinėse.

Festivalio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)