Jausmingai ir emocionaliai atliekama įvairių žanrų populiarioji muzika Joss Stone atvedė į geriausių Didžiosios Britanijos dainų topus ir pelnytai jai užtarnavo „dešimtmečio sensacijos“ vardą. Įsimenančios melodijos, energingi pasirodymai, įspūdingas balsas – visa tai tapo priežastimi, kodėl Joss taip stipriai pamilo Anglijoje.

Stone išgarsėjo dar būdama paauglė, tačiau staiga neužgeso ir niekur nepranyko. Atlikėja ir toliau kuo puikiausiai kaskart įrodo, kad viso to dėmesio ji iš tikrųjų yra nusipelniusi: du prestižiniai BRIT muzikos apdovanojimai – vienas iš jų už geriausią solo atlikėją, kelios nominacijos ir „Grammy“ apdovanojimas bei daugybė kitų muzikos pasauliui svarbių prizų.

Atlikėjos muzika nuolat keičia savo veidą: naujausiame „Water For Your Soul“ (2015 m.) albume susipina R&B, rokas, soulas, estetiškas regis, afrikiniai būgneliai ir dabstepo garsai. Joss Stone pasirodymai visada būna pritrenkiantys, virtuoziški ir paliekantys be žado.

Jau 10-asis POSITIVUS festivalis vyks Latvijoje, Salacgryvoje, liepos 15–17 dienomis. Daugiau informacijos ir bilietai: www.positivusfestival.com.

Pagrindinis POSITIVUS festivalio partneris – „Lattelecom“: Latvijoje pirmaujanti technologijų įmonė ne tik siūlo geriausius technologinius sprendimus, bet ir leidžia „Positivus“ festivalio atmosferą patirti stebint specialų interaktyvų televizijos kanalą „Positivus TV“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)