Pask „Global“ pranešimo spaudai, didžioji salė šįkart taps
R&B
bei hiphopo sale: joje ir koncertuos Vaidas, debiutavęs muzikos pasaulyje Ozono pseudonimu, tapęs plačiai žinomu po realybės šou „Dangus“ 3–iosios vietos laimėjimo. Tada turbūt ne viena mergina duše niūniavo jo originaliai perdainuotą Kastanedos dainą ,,Myliu“...

Šis atlikėjas pasižymi savitu balsu ir stiliumi, yra regimas įvairiuose projektuose, koncertuose, su dar vienu dangiečiu Natu veda muzikinę vaizdo klipų laidą „Tango vaizdas“.

Į „Choco Friday Birthday“ jis atvyks su grupe ir atliks gyvo garso pasirodymą: „Man visad patiko Klaipėdoje dainuoti, nes žmonės čia atsipalaidavę, mėgstantys gerai praleisti laiką. Manau, kartu tikrai gerai atšvęsime choco gimtadienį. Mano pasirodymas bus gyvas, ką retai dabar Lietuvoje galima išvysti: atliksiu visiškai naujas savo dainas ir kelis visiems žinomus koverius“, - pasakoja Vaidas ir linki, kad ,,Choco Friday“ vakarėlių ciklas plėstųsi ir aplankytų ne vieną šalies miestą bei miestelį.

Kitas gimtadienio svečias, draugas bei sveikintojas yra DJ Mix, Kauno klubų ,,Siena“ ir ,,Exit“ rezidentas, plokšteles sukantis jau daugiau nei 10 metų, grojęs šalia daugybės garsių R&B, hiphopo diskžokėjų, tokių kaip Mr.X (Vokietija), Kris Da Gong (Dub.Dub Records, JAV), Oliver Dance Theater (JAV) ir kt.

Tad DJ Mix žada tikrai profesionalų pasirodymą. Jam padės kaip visada už pulto nenustygstantys vietoje Playa G bei Fella.

Dviejų metų sukaktį švęsiantys vakarėliai per tą laiką sulaukė daug garsių vardų, pagal kurių ,,bytą“ linksminosi begalė klubinėtojų: EWEX, Frankly Irrational (Suomija), Legato, Ozols (Latvija), Pushaz, Rahaz Buzz & Miss Puma (Latvija), Svaras (G&G Sindikatas), True (USA), DJ Key-Lo (Suomija), DJ Mamania, DJ Mantini, DJ Sezzy ir t. t.

Tad palik sunkius daiktus namie, įžiebk veide spindinčią šypseną, o „Choco Friday Birthday“ tau prigrūs kišenes geros muzikos bei nepamirštamų emocijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją