Kalbas apie bendrą kūrinį jos pradėjo prieš metus, vėliau E. Redko atsiuntė Gretai Jančytei (GJan) savo sukurtą dainos demonstracinę versiją, rašoma pranešime spaudai. Pastaroji GJan užkabino ir ji ją perkūrė savaip bei nusiuntė atgal Evgenyai.

„Jei atvirai, naujoji versija mane kiek pribloškė“, – prisipažįsta E. Redko.

Tiesa, iškart priduria, kad „pribloškė gerąja prasme“. Evgenya GJan karjerą sekė nuo pat pirmojo hito „Not afraid“ ir pasakoja, kad GJan muzika ją labai žavėjo.

„Pamenu, Greta man visada atrodė paslaptinga ir net kiek mistiška. Labai džiaugiuosi, kad muzikos dėka pažinau ne tik ją, bet ir Roką (GJan prodiuseris Rokas Jansonas - aut.past.). Pamačiau, kokie nuoširdūs, paprasti ir talentingi žmonės slepiasi po GJan vardu“, – sako Evgenya.

„Iš bendro laiko praleisto kartu prie dainos, gerokai didesnė dalis atiteko pokalbiams, pažinimui ir mokymuisi. Tai turbūt ir yra svarbiausi dalykai, kuriuos muzikantai kurdami kartu gali pasiimti sau. Labai džiaugiuosi ne tik rezultatu, bet ir gilesne pažintimi su Evgenya ir Asi (E.Redko vyras ir muzikos bendražygis – aut.past.)“, – sako GJan.

Kūrinio „NE“ vizualizacijoje panaudotas piešinys, kurio „fonas“ gimė dar 2019 metais, dainos „Numbers“ vizualizacijos filmavimo metu. Jame ant drobės buvo pilami ir maišomi dažai. Po filmavimo, marga drobė nugulė šalia kitų paveikslų Gretos dirbtuvėje ir tyliai laukė savo eilės.

„Visada norėjau įmerkti drobę į dažų balą, tai ir įmerkiau. O šią vasarą, žiūrėdama į ją, supratau, kad norėčiau nutapyti tame margumyne skirtingas moteris plaukiančias per tą galybę spalvų ir tai puikiai atitiko mūsų kūrinio „NE“ temą“, – sako Greta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)