„Į Slovakijos Tatrus grįžau antrą kartą. Šie kalnai man turi ypatingą reikšmę. Čia buvo pirmas kalnas, į kurį kažkada, per nesvietišką aukščio baimę, krokodilo ašaras ir viršūnėje pasitukusią audrą vis tiek įlipau – į Rysy, vieną gražiausių Aukštųjų Tatrų viršūnių. Tas žygis išmokė labai labai daug, todėl paskelbti apie koncertą arenoje nusprendžiau būtent iš čia: norėjau įprasminti visą šitą manęs laukiančią kelionę. Pakilau į tuos pačius kalnus su savo koncerto vėliava, kurią iškeliu ir drąsiai mojuoju sakydama, kad šiais metais mano kalno viršūnė – didžiausias ir svarbiausias gyvenimo koncertas Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Tikiu, šis žygis mane išmokys ne mažiau nei išmokė šie Tatrai“, - parašė ji.

Kaip rašoma pranešime spaudai, tai vienareikšmiškai bus didžiausias ir svarbiausias šou atlikėjos karjeroje. Arenos koncertui GJan ruošia ne tik garsiausias savo dainas, tokias kaip „Ruduo“, „Melagė“, „Leidžiu sau viską“, bet ir naują lietuvišką albumą.

„Juo labai džiaugiuosi, todėl noriu, jog šio albumo dainos skambėtų kuo didesnėje erdvėje ir kuo didesnei miniai žmonių. Norisi pateikti visą nuotaikų paletę, kad klausytojas ateitų su manim verkti, juoktis ir šokti“, – apie 2024 m. sausio 20 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį koncertą pasakoja atlikėja.

Bilietų prekyba pradedama balandžio 25d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją