Iki šiol 4 CD ir 1 EP į gyvenimą paleidęs „G&G Sindikatas” žada, kad šviežiausias kompanijos darbas bus subrandintas labai atsakingai – kaip ir visi lig šiol dienos šviesą išvydę vilniečių kūriniai.

Kol kas, „G&G Sindikatas” sutinka išduoti tik tai, kad naujausiame savo albume sutalpins apie 14 dainų.

Antroji grupės naujiena – labai glaudžiai susijusi su būsimu albumu. “G&G Sindikatas“ jo šaukliu krikštija naujausią savo gabalą „BestYja“. Vos prieš keletą savaičių viename sostinės klube pirmą kartą nuskambėjusi daina jau turi krūvą ištikimų gerbėjų, kurie ją dainuoja mintinai ir nebyliai žada, kad penktasis vyrų albumas bus ne ką mažiau įsimintinas ir prasmingas.

„Tai yra daina apie Moterį. Moterį, kurią nepriklausomai nuo to kas tu esi, vis tiek sutiksi. Dabar ji nieko iš tavęs nesitiki ir neprašo, jai nereikia tavo pinigų, automobilio ir buto. Jai nereikia tavo meilės, tikėjimo ir supratimo. Nė vienas iš mūsų jos nėra sutikęs, nors kai kurie yra žiūrėję jai į akis. Bet toji diena ateis, jūs ją susitiksit ir tada ji neklausdama pasiims iš jūsų viską, ko jai reikia“, - taip apie naują „G&G Sindikato“ kūrinį kalba ir jo paklausyti kviečia grupės lyderis Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

Pasak Svaro, kiekvienas, besiklausantis „BestYjos“, gali ją traktuoti savaip ir ieškoti sau artimų prasmių. Gali būti, kad savitų prasmių bus kupinas ir visas naujausias „G&G Sindikato” albumas.

Dar keletas naujienų “G&G Sindikato“ gerbėjų laukia jau ateinančiomis savaitėmis. Mikrofonais apsiginklavę Svaras, Pushaz ir Kastetas, triskart Lietuvos DMC čempionu tapęs DJ Mamania bei daugeliui Lietuvos hip-hop‘o atlikėjų muziką kuriantis prodiuseris Donciavas žada, kad turės ne vieną ir ne dvi staigmenas, krūvą dovanų ir šiokių tokių pasiūlymų savo gerbėjams, kurie be interneto jaučiasi kaip be rankų.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją