Remiantis pasauline praktika, grupes ir jų pasirodymus vertina žiūrovai. Specialiuose garso matuokliuose atsispindi, kuriai grupei publika skyrė daugiau ovacijų. Grupės rungiasi keturiuose raunduose, kol paaiškėja, kam fortūna šypsojosi plačiau.

Atlikėjų laukia išties nemažai darbo, kadangi koncerto metu planuojama pristatyti per dešimt kūrinių, skambėsiančių kitaip nei įprasta, taip pat specialių muzikinių improvizacijų ir netikėtų iššūkių.

Abi grupės vienbalsiai sutinka, jog galimybė surengti tokio tipo koncertą pasitaiko kartą gyvenime: “Reikės ne juokais paplušėti, nes ruošiamės parodyti geriausia, ką turime”.

“Red Bull Soundclash” muzikinių dvikovų konceptas jau apkeliavo visą pasaulį, nuo JAV, kur dėl vakaro lyderio vardo kovojo bene žinomiausias reperis Snoop Dogg iki kiek artimesnių kraštų – Bulgarijos ir Čekijos, kur bilietai buvo išgraibstyti jau pirmosiomis pardavimų dienomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją