„Pastaruoju metu visas pasaulis perpildytas įtampos ir pykčio. Labai dažnai žmonės renkasi nebe pozityvius, o negatyvius sprendimo kelius. Norime, kad Šviesos būtų daugiau, apie tai ir kalbame savo koncertuose. Kviečiame visus sueiti ir parodyti, kad palaikome Šviesą ir Tiesą“, – apie koncertus anksčiau yra kalbėjęs Gabrielius Liaudanskas-Svaras.

Pernai arenoje su savo pasirodymu debiutavę vyrai juokauja, kad tai tebuvo kojų apšilimas.

„Po praėjusio koncerto „Siemens“ arenoje pamatėme, kokios galimybės įgyvendinti sumanymus atsiveria tokiuose koncertuose. Tie, kas buvo, gali daugmaž įsivaizduoti, kad mes neblogai apšilom, pasimokėm ir dabar bandysime įgyvendinti sumanymus, kurių praėjusį kartą galbūt neišdrįsom“, – šypsojosi Kastetetas.

Tiesa, grupės pasirodymas nebuvo tik muzikos šventė. Per M.A.M.A. apdovanojimus Karbauskiui kirtęs sindikatas koncerto metu dalijo netikrus Naisių banko „nedolerius“ su Karbauskio atvaizdu, o netrukus scenoje pasirodė ir klounas. Jo veidą puošė lygiai toks pat grimas, kaip ir tas, kuris buvo "uždėtas" ant politiko veido nuotraukos per apdovanojimų ceremoniją.

Koncerto Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)