Konkursas sulaukė išties daug dėmesio, juk prizo vertė - daugiau nei 1000 eurų, o ir galimybė akis į akį pabendrauti su pasaulinio garso žvaigžde nusišypso ne kasdien. Todėl atrinkome keturias dalyves, verčiausias šio prizo, o dabar prašome DELFI skaitytojų išrinkti vienintėlę, kuri verčiausia prizo.

Primename, jog laimėtojai atiteks:
- VIP bilietų paketas, į kurį įeina: - 2 kvietimai į Mariah Carey koncertą (sėdimos vietos prie pat scenos);
- patekimas į specialią erdvę "Žalgirio" arenoje, kurioje ir vyks susitikimas su dainininke;
- nuotrauka su žvaigžde prisiminimui.

Balsavimas vyks iki šeštadienio, kovo 26 dienos. Su laimėtoja susisieksime asmeniškai.

Koncertų turą mūsų žemyne Mariah Carey surengs net po 13 metų pertraukos. „The Sweet Sweet Fantasy Tour“ bus pirmoji Mariah koncertų serija šioje Atlanto pusėje nuo tada, kai 2003-ųjų lapkritį Milane baigėsi puikių atsiliepimų sulaukusio turo „Charmbracelet“ dalis Europoje. Daugiau nei 18 pirmąją JAV „topų“ vietą pasiekusių singlų išleidusi Mariah atliks didžiausius savo hitus, tarp jų laikui nepavaldžius „Hero“, „Fantasy“, „Always Be My Baby“, pasaulinį superhitą „We Belong Together“ ir daug kitų.

Televizijos kanalui ITV dainininkė atskleidė ir savo koncertų turo idėją. Dainininkės planas – išsiaiškinti, kurie jos kūriniai kiekvienoje šalyje yra populiariausi, ir tos šalies scenoje atlikti būtent juos. Balandį Kaune vyksiantis koncertas tikrai nebus išimtis.

„Dainos bus parinktos specialiai mano gerbėjams. Ir, žinoma, bus tikrai geras šou. Stengiuosi sukurti koncertą, kuriame būčiau kuo arčiau savo publikos, ne visi taip daro. Mano santykiai su gerbėjais – labai ypatingi, todėl labai laukiu šių koncertų“, - sakė Mariah Carey.

Šių metų pradžioje M. Carey davė išskirtinį interviu DELFI žurnalistei Simonai Macijauskaitei. Dainininkė papasakojo apie turo užkulisius bei savo asmeninį gyvenimą: sužadėtuves bei planuojamas vestuves su milijardieriumi Jamesu Packeriu. Jį galite paskaityti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)