J. Bieberio sprendimas buvo itin netikėtas. Dainininko aplinkos žmonės kalba, jog taip nutiko dėl „religinio nušvitimo“.

Pati muzikos žvaigždė sako, jog yra išsekęs, tačiau tuo netiki nei drauge keliaujantys kolegos, nei didžiulė gerbėjų gvardija.

Tiesa, dėl tokio J. Bieberio sprendimo įtūžę ne tik gerbėjai, bet ir jo komanda, nes šie neteko suplanuotų pajamų ir priversti ieškotis kito darbo.

Tai, jog J. Bieberis yra itin pamaldus, niekam ne paslaptis. Jis nuolat socialiniuose tinkluose dėkoja Dievui, yra pasidaręs ne vieną jo tikėjimą ir atsidavimą bažnyčiai įrodančią tatuiruotę.

TMZ.com žiniomis, J. Bieberis prieš atšaukiant koncertus itin dažnai bendravo su Hillsongo pastoriumi, tačiau nėra žinių, kad būtent jis patarė dainininkui nutraukti turą anksčiau laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)