Tik gegužę ant scenos užlipę „GeraiGerai & Miss Sheep” - tai du bepročiai, tikintys, kad muzika išgelbės žmoniją nuo globalino atšilimo. Žinoma, jie tik taip juokauja, tačiau jų muzika tikrai nekelia juoko. Jau šį trečiadienį, spalio 28 d., 20 valandą, Vilniaus klube „Tamsta“ sintetinį roką ir elektroninę muziką be stabdžių grojantis duetas surengs savo pirmąjį solinį koncertą.

„Iki šiol buvo visai drąsu groti, nes į sceną lipdavome su kažkuo, po kažko, prieš kažką. Dabar, nors kojos šiek tiek dreba, jaučiamės tam visiškai pasiruošę. Todėl drąsiai visus kviečiame į savo pirmąjį solinį koncertą, kuriame nuskambės vos prieš kelias dienas įrašytas Roisin Murphy koveris” - intriguoja po GeraiGerai pseudonimu pasislėpęs vyriausiasis grupės muzikos „daktaras” Vilius.

„Visi, kas ateis į mūsų „pirmąjį kartą“ gali tikėtis senųjų mūsų dainų, su kuriomis pradėjom muzikinį kelią, o taip pat ir naujų kūrinių. Juose skambės dar daugiau elektronikos - nuo labai piktos iki labai juokingos. Taip, juokingos, nes sukūrėm gabalą apie princeses. Koncerte nebus jokių specialiųjų efektų - tik daug labai labai nuoširdžiai grojančių žmonių energijos ir gražaus „muzono“, - sako Dovilė, kuri jau daug metų geriau žinoma Avelės arba Miss Sheep vardais.

Trečiadienį „Tamstos“ scenoje vienos valandos koncerte gyvai išgirsime - vokalistę Miss Sheep, klavišiniais, trimitu ir kompiuteriu grojantį GeraiGerai bei būgnus mušantį Stepą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją