Po dviejų pirmųjų albumų – „Wanted On Voyage“ ir „Staying at Tamara‘s“ geriausiu britų dainininku priešpandeminiuose „Brit Awards“ apdovanojimuose paskelbtas George Ezra savo unikaliu balsu ir toliau pavergia vis daugiau širdžių visame pasaulyje.

„Vasaros garso takelio klausimas išspręstas“ – taip apie trečiąjį Ezros albumą rašo „Cosmopolitan“. O, pavyzdžiui, neseniai išleistą singlą „I Went Hunting“ „The Sunday Times“ pavadino „geriausiu George‘o kūriniu“. „Love Somebody Else“ savaitės albumų apžvalgoje „The Guardian“ gyrė už emocionalius tekstus bei „didingą ir kinematografišką“ dainos atmosferą.

George Ezra – „Green Green Grass“:

Naujasis George Ezra albumas – asmeniškiausias ir apie grįžimą į save. „Gold Rush Kid“ gimė po daugybės dienų kelyje koncertuojant ir, vėliau, po ilgo buvimo namuose:

„Grįžęs iš muzikinio turo, supratau, ką išties reiškia taip ilgai būti toli nuo mylimų žmonių. Taip pat, ką reiškia būti toli nuo savo kasdienės rutinos ir normalaus gyvenimo. Taigi tas ryšio su savimi atkūrimas yra įdomus. Tačiau, kai pagalvoji, muzikinis turas irgi dovanoja begalę įžvalgų. Tik, tiesa, šie du poliai negali eiti išvien“, – pastebi atlikėjas.

George Ezra albumas „Gold Rush Kid“:

Šiandien George Ezra jau vadinamas pop‘n‘roll karaliumi, o jo proveržis muzikoje įvyko pasirodžius singlui „Budapest“. Pirmasis dainininko bandymas parašyti meilės dainą buvo toks sėkmingas, kad papuolė į muzikos topus ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje.

George Ezra – „Budapest“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją