Šią naujieną savo „Twitter“ paskyroje pranešė pati E. Grigaitis, ją patvirtino ir šiuo metu Rusijoje viešinti Oksana.


Paklausta, ar kada nors yra svarsčiusi apie galimybę emigruoti į tolimąją  Australiją, Oksana naujienų portalui DELFI yra sakiusi: „Apie šią šalį esu girdėjusi ne tik iš Elle. Tikiuosi, kad ne tik į svečius nuvažiuosime aplankyti draugų ar pažįstamų. Tikiuosi, kad kada nors teks ir su darbo reikalais ten nuvykti. Būtų labai šaunu ir smagu. Gyvenimas kupinas siurprizų, niekada negali žinoti. Dažnai ir su vyru pasijuokiame, o kaip būtų, jeigu būtų. Pasvarstome, kokią šalį pasirinktume gyventi. Bet pasirenki ten, kur  širdis. Ten būna geriausia. Kaip bebūtų, Lietuva vilioja ir į Lietuvą anksčiau ar vėliau visi grįžtame“.

Unikalią galimybę bendradarbiauti su Australijos verslininke gavo grupė „Naujosios pupytės“, Simona Milinytė, Alanas Chošnau ir operos primadona Nomeda Kazlauskaitė-Kazlaus. Įtakinga verslininkė taip pat jiems padės rūpintis savireklamos ir rėmimo klausimais užsienyje.

Kiek anksčiau E. Grigaitis teigė nedvejojanti, kad tie, kurie bus atrinkti ir pasirašys sutartį su jos atstovaujama kompanija, iš tiesų turės galimybę tapti garsiais visame pasaulyje. Anot E. Grigaitis, moteris siekia suburti didelę lietuvių atlikėjų šeimą.

E. Grigaitis pabrėžė, kad lietuviai atlikėjai niekuo nenusileidžia pasaulinio lygio žvaigždėms, o jų konkurencingumu pasaulinėje rinkoje ji net neabejoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)