Vienam reikšmingiausių šio amžiaus muzikos genijų – amerikiečiui Prince'ui birželio 7-ąją būtų sukakę 58 metai. Gimtadienio jis nesulaukė, tačiau pasaulis neketina jo pamiršti – birželio 7 d. milijonai Prince'o gerbėjų visame pasaulyje šventė prisimindami jo įspūdingą gyvenimą ir muzikinę karjerą.

Ne išimtis ir Lietuva – antradienio vakarą „Lofte“ būrys Lietuvos atlikėjų susivienijo Prince'o pagerbimo koncertui ir, atlikdami žymiausius jo kūrinius, kvietė prisidėti prie Prince'o atminimo įamžinimo Vilniuje.

Visos renginio metu surinktos lėšos bus skirtos modernaus meno forma (skulptūra, graffiti ar kitaip) įamžinti Prince nuopelnus muzikai ir kultūrai.

Renginio metu atlikėjai, o kartu su jais ir gausus susirinkusiųjų būrys, traukė populiariausius Prince'o kūrinius: „Nothing compares to you“, „Kiss“, „1999“, „Breakfast can wait“, „How come you don't call me anymore“, „Musicology“, „Cream“, „Call my name“, „Guitar“, „I can't make you love me“, „When the doves cry“, „Seven“, „The most beautifull girl in the world“, „Purple rain“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)