„Little Big“ vaizdo klipas dainai „Skibidi“ „YouTube“ buvo paskelbtas spalio 5 dieną ir jau dabar susilaukė dešimčių milijonų peržiūrų. Smarkus ritmas ir itin įtraukiantys bei gerai įsimenantys judesiai tiesiog ragina judėti ir šokti drauge.

InsideEdition.com pasikalbėjo su Tessa Lena, Niujorke gyvenančia Rusijoje gimusia muzikante, kad išsiaiškintų, kodėl šis vaizdo įrašas toks išskirtinis.

"Skibidi"

„Tai išties labai juokingas vaizdo įrašas, jame gausu smagaus absurdo ir kvailystės, o šokis paverčiamas tarytum sukarintu procesu. Įdomu, kad žmonės iš jo taip juokiasi“, – sako T. Lena.

Dainos pavadinimas, kaip T. Lena patikslino, tiesiog atspindi absurdą ir kvailystę: „Skibidi rusiškai nereiškia visiškai nieko. Tai reikšmė, kuri neturi reikšmės“.

Iš esmės T. Lena vaizdo įrašą vertina kaip meistrišką satyrą.

"Skibidi"

„Jis remiasi niūrumo, meno ir absurdo humoro sugretinimu. Kaip galite pastebėti, fonas yra niūrus, spalvos taip pat niūrios, matome ištįsusius nesišypsančius veidus, kuriančius pašėlusį meną“, – aiškina muzikantė.
„Ir visa tai yra labai linksma. Štai kaip kuria mano tautiečiai“, – sakė T. Lena.

O čia galite pamatyti, kaip daina ir šokis sklinda po pasaulį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)