Rugpjūčio 2-3 dienomis Zaraso saloje šiemet bus dar labiau išvystyta pramogų erdvė, kurioje veiklos ras įvairaus amžiaus festivalio lankytojai.

„Mūsų festivalis neturi amžiaus rėmų, nuoširdžiai džiaugiamės, kai atlikėjai ar lankytojai atvyksta su visa šeima. Suprasdami, kad mažiausieji dalyviai šėlsmui pasiduoda aktyviausiai ir nuvargsta greičiausiai, Zaraso saloje ruošiame vietas, kur bus galima pailsėti nuo didelio garso ir šurmulio. Įsigiję specialius šeimos bilietus galės įsikurti šeimos zonose“, - teigia muzikos ir pramogų festivalio „Galapagai“ organizatorius Algirdas Barniškis – Blėka.

Šeimos, vykstančios į festivalį su atžalomis iki 16 metų, įsigiję „Galapagų“ šeimos bilietą, vieną arba du vaikus gali atsivežti nemokamai. Festivalio pramogų erdvėje šiemet vyks įvairios kūrybinės dirbtuvės, žaidimai bei ekstremalūs šou, į kuriuos galės įsitraukti ir patys mažiausi, ir aktyvių pramogų ieškantys paaugliai.

Zarasuose muzikos ir meno mylėtojus subursiančiame festivalyje „Galapagai“ šiemet koncertuos energingieji britai „Hadouken!“, tekstų gilumu ir muzikos stiprumu pasižymintys „Clawfinger“, stilingieji „Instrumenti“, anarchiją propaguojantys „Lyapis Trubetskoy“, „G&G Sindikatas“, „Antis“, „Golden Parazyth“, „Bix“, iš Italijos atvykstantys „Arcadia“, „Yoko Mono“, Alekna, „The Sound Poets“, „Empti“ ir daugybė kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją