„Mes tikime naujo albumo sėkme ir nekantraujame juo pasidalinti su visais. Asmeniškai manau, jog šis albumas pakeis mano ir mūsų visų gyvenimus", - šypsojosi grupės vokalistas ir gitaristas Justinas Jarutis.

Netradicinių akimirkų kūrėja, fotografė Oksana Točiskaja grupės charakterį atskleidė visiškai neįprastoje scenoje. Menų fabrike „Loftas“ ištikimiausiems grupės gerbėjams buvo surengta pikantiška fotosesija, kurios metu energingieji „Freaks On Floor“ vyrukai karaliavo ant specialiai įrengto podiumo. Prie idėjos prisijungė ir žinoma apatinio trikotažo dizainerė Jurgita Stakauskaitė. Specialiai Jurgitos kurtas apatines kelnaites fotosesijos metu drąsiai visiems demonstravo trijulė.

Tačiau ši fotosesija nebuvo vienintelė detalė, iliustruosianti naująjį albumą. Sklinda gandai, kad vyrukai nusprendė albumo viršelio kūrybą atiduoti savo klausytojams. Visa informaciją apie šį „Freaks On Floor” neįprasto formato albumo viršelio konkursą jau visai netrukus.

Grupė dar pavasarį pristatė pirmąjį albumo radijo singlą „Freedom Peace & Me”. O kaip ši daina skambėjo gyvų pasirodymų metu „Tamsta Muzika 2011”, „Galapagai 2011” ir „Karklė Live Music Beach 2011” festivaliuose galite pamatyti čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją