20 metų VU Medicinos fakulteto studentė ne tik pirma kartą tapo oficialia didžėja – jos vardu buvo pavadintas ir Vilniaus centre, K. Sirvydo skvere vykęs plokštelių muzikos vakaras.

Šią akciją, kurioje buvo galima laimėti savo vardu pavadintą lounge vakarą, padovanojo “Kalnapilis”. Olios vakarėlis užbaigė “Forto Pica Lounge” ciklą, kuriame daugiau nei 2 tūkstančiai akcijos dalyvių pretendavo į “Kalnapilio” prizą – tik jam ar jai skirtą vakarėlį Vilniaus širdyje.

“Forto Pica Lounge” vakarėlius atvirame nore inicijavo žinomas Lietuvos didžėjus DJ Povilas Pauplys, savo karjerą pradėjęs kaip legendinio Kauno dueto “Žvėriukai” narys. Kiekvieną sekmadienį lounge, deep house, jazzy ir net klasikinės estrados muzika Vilniaus miesto centre pasiklausyti rinkdavosi ir melomanai.

“Gyvendamas Londone pamačiau, kaip puikiai prie gero alaus ir picos tinka plokštelių muzika. Iš patyrimo žinau, kad Vilniaus publikai čia patinka intelektualesnė, kruopščiai parinkta rami muzika. Tačiau “Forto Picos” akcijos nugalėtojai grojau linksmai, juk tai – jos šventė”, - sakė projekto vadovas Povilas Pauplys.

Iki šiol, “Forto Pica Lounge” vakarėliuose sostinės širdyje inkognito ar oficialiai grojo ne vienas žinomas Lietuvos didžėjus – Rimas Šapauskas, Tadeu Nice, Belze (“One Ear Stereo”), Karalius, Muz-X, “Soulstar Sound System” ir kiti.

Ne vienas iš jų sakė, kad plokštelių muzika atvirame ore skamba netgi geriau nei įprastinėse klubų erdvėse.

“Forto Pica” savo muzikines tradicijas miesto širdyje žadėjo tęsti ir toliau. Specialūs muzikiniai projektai laukia ir šį mėnesį pačiame Palangos centre atsidarančio restorano ir klubo “Fortas” lankytojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją