Pavyzdžiui, per koncertą Taškente jis negražiais žodžiais kreipėsi į dainininkę Nargiz, paminėdamas jos išvaizdą. Uzbekistane jį pastebimai sutrikdė žiūrovai, atsisakę kartu su juo dainuoti vienos dainos priedainį.

Per koncertą Almatoje jis pasirodė prieš publiką, apsitempęs kaproninėmis tamprėmis virš juodų apatinių kelnaičių – toks įvaizdis žmonėms sukėlė pasišlykštėjimo bangą. Dabar internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip F. Kirkorovas nusileidžia nuo scenos į salę ir rožių puokšte suduoda vienam žiūrovui per veidą. Toks artisto elgesys šokiravo žiūrovus, ir internete jie neslėpė savo pasipiktinimo.


Internautų reakcija į F. Kirkorovo elgesį:

„Jo psichika seniai verkia“;

„Koks įžūlus, trūksta žodžių! Jam gydytis reikia, juk ruduo, paūmėjimas! Jam viskas krinta iš rankų, suįžūlėjo iki aukščiausios ribos! Negi jis nesupranta, kad praras savo auditoriją?“

„Kas jis toks? Kas? Kodėl jis taip elgiasi su žiūrovais? Mes jam mokame pinigus, o ką gauname? Reikia vyti jį lauk ir nubausti! Beje, reikėtų atimti ir titulą“.

„Ką šis niekšas daro? Juk yra įstatymai, ar ne? Kodėl jie nebaudžiami už chuliganizmą?“

Į incidentą sureagavo F. Kirkorovo direktorė

Direktorė Jekaterina Uspenskaja pareiškė, kad F. Kirkorovas puokšte sudavė ne žiūrovui, o savo darbuotojui. Vienas iš komandos narių esą neleido gerbėjų į sceną, todėl užsitraukė F. Kirkorovo pyktį, rašė SHOT.

Priminsime, kad anksčiau putinistas F. Kirkorovas įniršo ant vienos Rusijos televizijos laidų vedėjos ir pagrasino su ja susidoroti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)