Nors „Brutus“ koncertuoja jau kelerius metus, tikrąjį savo skambesį grupė pristatė 2017 metų pradžioje, kai susikaupė ir Kanadoje per kelias savaites įrašė debiutinį albumą „Burst“. Jame įprasmintas unikalus grupės skambesys, kurį priskirti kažkuriam vienam žanrui būtų nusikaltimas sunkinančiomis aplinkybėmis.

„Brutus“ savo muzikoje supliekia beveik viską, kuo didžiuojasi „post“ stiliai – nuo „post-hardcore“ bei pankroko iki „post“ roko. Jų klausantis sunku patikėti, kad šią energijos bombą skraidina vos trys žmonės, iš kurių ryškiausiai spindi būgnininkė-vokalistė Stefanie Mannaerts. Jau ne kartą galėjome įsitikinti, kad muzikos skleidžiamos energijos negalima matuoti atlikėjų ar instrumentų skaičiumi, ir „Brutus“ yra dar vienas šios taisyklės įrodymas.

Praėjus daugiau nei metams po debiutinio albumo pasirodymo, „Brutus“ jau nebegalima vadinti nedrąsiais debiutantais, kuriuos netikėtai užklupo žvaigždžių dalia. Jie puikiai supranta, ką padarė.

„Tai nebėra grupė, kurios potencialas galbūt išsiskleis po kelerių metų. Dėl šio vardo jau dabar nuožmiai kovoja žinomi tarptautiniai festivaliai ir koncertų organizatoriai. Belgai savo bangą pagavo ir šiuo metu yra tarp geidžiamiausių alternatyvos atlikėjų Europoje, todėl mums keturgubai džiugu paskelbti, kad šį išskirtinį belgų projektą gyvai pamatys ir „Devilstone“ lankytojai,“ – intensyvių derybų vaisiais džiaugiasi festivalio kūrybos vadovė Dainora Spiglytė.

„Devilstone“ drąsiai teigia, kad tai neabejotinai bus TAS pasirodymas, apie kurį publika kalbės ir festivaliui seniausiai pasibaigus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją