Artėjant vasarai, įsibėgėja ir muzikos festivalių sezonas, todėl dabar yra pats geriausias metas planuoti laiką ir įsigyti bilietus. Vasarą skelbiantis „Summerburst“, kuris Vilniaus Vingio parke griaudės dvi dienas iš eilės, nėra išimtis. Pirmojo visus aukščiausius standartus atitinkančio festivalio Lietuvoje sulaukę žiūrovai laiko veltui nešvaistė – išpirkta 70% bilietų. Festivalio organizatoriai įspėja dar neapsisprendusius festivaliautojus suskubti ir įsigyti bilietą dabar, kol nevėlu.

„Pranešame, kad jau išpirkta 70% bilietų, todėl kviečiame nepraleisti progos ir laiku pasirūpinti galimybe vasarą sutikti geriausių draugų apsuptyje visų laikų didžiausiame festivalyje Lietuvoje. Taip pat, skubame dalintis naujienomis, kad įspūdingą žvaigždžių sąrašą papildė dar vienas puikus atlikėjas“, – sakė festivalio „Summerburst“ vadovas, koncertų organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ atstovas Deividas Afarjanc.

Žvaigždžių sąrašą papildė naujas atlikėjas

Per 20 garsiausių muzikos žvaigždžių į Lietuvą atgabensiančio festivalio „Summerburst“ atlikėjų sąrašą papildė dar vienas atlikėjas – estų trio „Cartoon“. Visi trys grupės nariai Joosep Jarvesaar, Ago Teppand ir Hugo-Martin Maasikas dar prieš sukurdami bendrą kolektyvą buvo gerai žinomi ne tik tėvynėje, bet ir toli už jos ribų.

J.Jarvesaar anksčiau buvo grupės „Bedwetters“ vokalistas ir lyderis, su šiuo kolektyvu pelnęs „MTV“ apdovanojimą. A.Teppand yra gerai žinomas ir apdovanojimais įvertintas prodiuseris, padėjęs įrašyti australų „5 Seconds Of Summer“, amerikiečių rokerių „Sleeping With Sirens“ ir „The Used“, pasaulinę šlovę pelniusios estų grupės „Ewert & The Two Dragons“ ir populiariosios dainininkės Kerli albumus. H.M.Maasikas yra vienas populiariausių estų elektroninės muzikos atstovų, aktyviai kuriantis ir prodiusuojantis pastaruosius penkerius metus.

Pernai debiutinį singlą „On & On“ išleidęs trio „Cartoon“ netruko išpopuliarėti. Per mažiau nei metus grupė subūrė didelį aktyvių ir lojalių gerbėjų būrį, grupės vaizdo klipai muša peržiūrų rekordus, o visi keturi iki šiol išleisti „Cartoon“ hitai Estijoje tapo hitais Nr. 1. Festivalyje „Summerburst“ grupė „Cartoon“ pasirodys sekmadienį (birželio 12 d.).

Cartoon – „Made Me Feel“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)