Intriguojančia interneto naujiena tapo seksualus, krūtingas zuikutis, šokantis pagal „Roko naktų“ himną ir vedantis į trumpuosius video pamokslus. Jų veidas Blėka savo bažnytinio žanro pratarme kreipiasi į kolegas.

„Bosiste mano, niekada negrok per aukštai užsikėlęs bosą – yra ir kitų būdų paslėpti savo papus. Būgnininke mano, roko grupėje splashas naudojamas tik kaip peleninė“, - pamokslauja žinomas muzikantas ir festivalio organizatorius.

Sunkiojo roko broliai į šią linksmai nuteikiančią „Roko bibliją“ žiūri palankiai ir gausiai dalijasi Blėkos „tiesomis“ internete. „Pernai atgimus „Roko naktims“, publika sakė - „grįžo mūsų bažnyčia“. Tai nutarėm, kad toji Roko bažnyčia turi turėti ir Roko bibliją“, - juokėsi Blėka, dar turintis ką pasakyti vokalistui, gitaristui ir klavišininkui - tambūristui.

Festivalis „Roko naktys“ šiemet vyks liepos 31 – rugpjūčio 1 dienomis. Atgimusioje Roko bažnyčioje šiemet griaudės škotų piratai „Alestorm“, amerikiečių urbanistinio metalo grupė „Combichrist“, suomiai „Private Line“, „Neonfly“ iš Didžiosios Britanijos ir visas sunkiosios muzikos sąstatas iš Lietuvos: „Katedra“, „Thundertale“, „Soul Stealer“, „Rebelheart“, „Awakening Sun“, „Freaks on Floor“, BIX, „Monkey Tank“, „Stiffer“, „Wild Reason“, „Sutemon“, „AC/DC Tribute.lt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją