Lankytojai renginio vietoje laukiami nuo 11 val. Grupės ir atlikėjai pasirodys tokia tvarka:

11:00 - 12:30 val. – „HitKick“;
12:30 – 14:00 val. – Uncle Roll ir Martin Zoo;
14:00 – 15:30 val. – „Sistas“;
15:30 – 17:00 val. – „Neringa Fm“ didžėjų komanda;
17:00 – 18:30 val. - Vidis ir Few Nolder („Silence Family“);
18:30 – 20:00 val. „Diskonektai“;
20:15 – 21:15 val. „Happyendless“;
21:15– 22:30 val. „GeraiGerai“

Po renginio visi jo dalyviai bus kviečiami dalyvauti festivalio dūzgėse, kurios vyks Klaipėdos džiazo klube „Kurpiai“.

„Raftos“ organizatoriai primena, jog renginys vyks Kuršių mariose, ties antru bujumi už Kiaulės nugaros salos(koordinatės: 55°37’51” Š 21°09’26” R). Internetiniame puslapyje www.rafta.lt iki penktadienio 21 val. galima išsinuomoti vandens transporto priemones, kuriomis bus galima atplaukti į renginio vietą.

„Dalyviams siūlome namuose jokiais būdais nepalikti maudymosi kostiumėlių, glaudžių, šlepečių, pripučiamų čiūžinių, kamuolių ir gerai nusiteikti“, – teigia viena „Raftos“ organizatorių Monika Birontaitė.
Merginų dueto „Sistas“ narė Agnė, „Raftos“ vakarėlyje toje pačioje vietoje grojusi pernai, renginio idėjai negaili geriausių žodžių: „Tai pati geriausia vieta smagiausiam vakarėliui. Vanduo, draugai, muzika ir nuostabus vaizdas į Kuršių Neriją... Tikrai verta sudalyvauti“, - teigia mergina, kuri kartu su savo seserimi dvyne festivaliui ruošia specialų disco setą.

Sulaukti šeštadienio nekantrauja ir renginyje pasirodysiantis „GeraiGerai“: „Niekada tokiame renginyje nedalyvavau. Ta proga išsitrauksiu savo mylimiausią sintezatorių ant kurio pasirašė grupės „GusGus“ nariai. Jau ilgokai jo pasirodymuose nenaudoju – bijau, kad autografai nenusitrintų. Visgi perlipau per save, pasiimsiu jį, ir festivalio metu užkursiu tikrą pirtį. Pristatysiu savo nauja, dar niekur neskambėjusį kūrinį. Tai bus puiki proga „Raftos“ klausytojams pirmiems jį išgirsti“, - kalbėjo atlikėjas kuris programos metu pasirodys kartu su vokaliste Kami, ir vj Nulis, kuris pasirodymą iliustruos video projekcijomis.

„Raftos“ organizatoriai įspėja, kad visi renginio dalyviai turės vadovautis saugios laivybos taisyklėmis ir vykdyti visus laivelių kapitonų įsakymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją