Nors pirmosiomis festivalio dienomis oras ir neleido demonstruoti gražiausių atsivežtų drabužių pilnu pajėgumu, merginos rinkosi festivalių favoritu vainikuojamus šortus, trumpas sukneles ir lengvai krentančius, hipių erą menančius drabužius. Gėlių karūnos festivalyje – jau niekam nebe naujiena. Jų kaip visada apstu, tačiau merginoms, kurioms gėlės plaukuose jau kiek pabodo, rinkosi skrybėles.

Vaikinai kaip visada linksta prie mažiau iššaukiančių ir patogesnių derinių. Tačiau minioje galima pastebėti itin festivalio dvasiai atsidavusius „Positivus“ lankytojus, pasirinkusius gyvūnų kombinezonus ar netgi Kalėdų senelio kostiumą.

Prasidėjęs penktadienį, „Positivus“ baigsis sekmadienį. Festivalį uždarys amerikiečių atlikėjos St.Vincent ir grupės „Led Zeppelin“ lyderio Roberto Planto pasirodymai.

Festivalio dalyvių stilius – „Delfi“ fotoreportaže:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)